Zoek je woonruimte, dichtbij je nieuwe werkplek? Bij House of Work bemiddelen we ook in huisvesting. Ruime gezinswoningen waar je samenwoont met meerdere arbeidsmigranten. Gezellig en praktisch!

Verzorgde gezinswoningen

Wij hebben diverse gezinswoningen beschikbaar voor uitzendkrachten die op zoek zijn naar huisvesting, verspreid door Nederland. Alle woningen zijn modern ingericht, netjes onderhouden en voorzien van de nodige voorzieningen om een prettige thuisomgeving te wonen en leven.

Sociale contacten

Je deelt een gezinswoning met andere arbeidsmigranten die voor House of Work werken, bij dezelfde opdrachtgever of een opdrachtgever in de buurt. Zo bouw je in korte tijd een sociaal leven op in Nederland. Rijd met elkaar mee naar werk, doe samen boodschappen, kook samen of ga bijvoorbeeld samen sporten. Als je al langer in Nederland bent, is het vinden van een zelfstandige woonruimte een passende vervolgstap. Waar mogelijk helpt House of Work je daarbij!

Dichtbij werk

Wij streven naar een maximale reistijd van een half uur. Een korte reistijd draagt namelijk positief bij aan de motivatie van onze uitzendkrachten. Met een beperkte reistijd, kunnen onze werknemers optimaal van hun vrije tijd genieten en een sociaal leven opbouwen in Nederland. Zo werken we samen aan een duurzame relatie.

Vervoersmiddelen

We stellen ook vervoersmiddelen beschikbaar aan onze uitzendkrachten, meestal fietsen. Steeds meer arbeidsmigranten hebben een eigen auto. In dat geval betalen we vaak een reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer.