Hoogtepunten van de Recruitersweek 2024

​​​​​​​Van 5 t/m 8 maart organiseerden wij onze jaarlijkse Recruitersweek. Dé week waarin wij al onze recruiters en agenten uit het buitenland verwelkomen in Nederland. Een week die volledig in het teken staat van elkaar beter leren kennen en natuurlijk het opdoen van nieuwe kennis - over onze werkzaamheden, onze klanten, onze huisvesting en het leven in Nederland.

Bezoeken aan klanten
Tijdens de Recruitersweek bezochten we verschillende klanten in de agrarische sector, de logistiek en de voedingsindustrie. Onze internationale collega's krijgen op deze manier een goed beeld van de werkzaamheden die onze medewerkers dagelijks uitvoeren en de specifieke eisen die in sommige gevallen worden gesteld aan de werkzaamheden (zoals bepaalde vaardigheden of veiligheidsvoorschriften). Dit helpt hen om potentiële kandidaten nog beter te informeren over wat ze kunnen verwachten als ze bij ons komen werken, en het zorgt ervoor dat zij nog gerichter en effectiever potentiële kandidaten kunnen werven en selecteren.

Huisvesting en leven in Nederland
We hebben ook een aantal van onze accommodaties bezocht waar onze medewerkers wonen. Het was belangrijk voor onze recruiters en agenten om te zien hoe onze medewerkers in Nederland wonen en hoe hun dagelijks leven eruitziet. Dit geeft hen de kans om toekomstige medewerkers goed voor te bereiden op hun verblijf hier in Nederland.

Nederlandse hotspots
Natuurlijk hebben we ook tijd gemaakt om wat Nederlandse hotspots te bezoeken. Dit was niet alleen een leuke culturele ervaring, maar dit gaf onze recruiters en agenten ook een goede indruk van de cultuur en het sociale leven in Nederland. Zo kunnen zij toekomstige medewerkers vertellen wat ze kunnen verwachten - buiten hun werk om.

Belangrijke en leerzame week
De Recruitersweek is voor ons een belangrijke manier om ervoor te zorgen dat onze recruiters en agenten goed geïnformeerd zijn over het werk en leven in Nederland. Door hen een duidelijk en compleet beeld te geven, kunnen zij op hun beurt potentiële kandidaten beter informeren, enthousiasmeren en nog gerichter werven. Dit draagt bij aan een betere match tussen kandidaat en werkgever, en uiteindelijk aan een succesvolle samenwerking. Daarnaast is het ook een hele gezellige week, waarin we veel van elkaar als collega's leren, nieuwe kennis en inspiratie opdoen en investeren in onze onderlinge samenwerking. 

Sfeerimpressie
Hieronder delen we enkele foto's om een indruk te geven van deze week:

   

   

   

   

   


We kijken terug op een geslaagde Recruitersweek. Een waardevolle week, die zeker een positief effect zal hebben op onze werving en samenwerking in de toekomst!