House of Work is ontstaan door de nauwe samenwerking tussen de uitzendbureaus EG Personeel,Westflex, FlexWorx!, ICE Agency, Fix Personeelsdiensten en het re-integratiecentrum RC Westland. We noemen deze 6 bedrijven onze 'labels', en samen vormen deze labels House of Work.

In de turbulente flexmarkt bundelen wij de kennis van de verschillende werkgebieden en delen onze ervaringen. Zo zijn wij een sterke marktpartij van voldoende omvang, daadkrachtig en volledig klantgericht!

Wij hebben wervingskantoren in landen zoals Polen, Roemenië en Nederland. Gemotiveerde medewerkers voor productie- en logistieke werkzaamheden worden daar zorgvuldig geselecteerd.

Wij hebben verschillende hoogwaardige huisvestingslocaties in beheer. Dit zijn veelal zelfstandige studio’s voor 2 personen met veel privacy. En woningen met slaapkamers voor maximaal 2 personen, een gedeelde keuken, sanitair en een woonkamer. Deze woningen liggen verspreid over Nederland.

Door het eigen risico dragerschap van de ziektewet hebben wij veel expertise op het gebied van verzuim. Wij hebben een eigen re-integratiebedrijf waar dagelijks tientallen mensen bezig zijn om weer terug te keren naar eigen werk of naar een nieuwe uitdaging. Ook helpen wij mensen die langs de kant staan, via een leerwerktraject aan een duurzame baan.

Wij hebben veel kennis en ervaring in de meerdere werkgebieden, zoals de agrarische sector, de logistiek, techniek en voedingsindustrie, en delen daar onze ervaringen. Een sterke marktpartij van voldoende omvang, daadkrachtig en volledig klantgericht!

Hier doen we het voor: We connect people!

Het succesvol verbinden van mensen is ons ultieme doel. Dit maken wij mogelijk door het aanbieden van een totaalpakket aan internationale en kwalitatief hoogwaardige arbeids- en HR-oplossingen. We geloven hierbij sterk in een persoonlijke aanpak. Met aandacht, eerlijkheid en transparantie in het proces van arbeidsbemiddeling. Belangrijke waarden die stevig in ons DNA zijn verankerd.

In een steeds veranderende arbeidswereld, blijven wij ons richten op persoonlijke aandacht, betrokkenheid en respect. Bij ons draait het om mensen. Zo creëren we duurzame relaties tussen mensen en bedrijven. Door optimaal gebruik te maken van schaalgrootte en krachtenbundeling in onze organisatie, spelen wij in op de groeiende vraag van opdrachtgevers naar kwalitatieve arbeid en HR.