RC Westland

Re-integratie centrum / Gevestigd in Wateringen / Optimale begeleiding

RC Westland is een uniek concept om medewerkers in verzuim actief te kunnen houden, dagritme en structuur te geven en sneller terug laten keren in (eigen) werk. Ook medewerkers actief houden in het 2e spoor is gebruikelijk bij RC Westland. Bij RC Westland wordt de mogelijkheid geboden voor een werkplek met aangepaste werkzaamheden, een luisterend oor en daar waar nodig is ondersteuning voor werkgever en werknemer.

Na aanmelding via de website plannen we een intake gesprek in om de situatie van de medewerker te bespreken en het plan van aanpak te gaan bepalen.

Wij verzenden maandelijks een evaluatieformulier en rapporteren dagelijks op eventuele afwezigheid. Verder wordt de medewerker door RC Westland intensief begeleid, zodat de medewerker zich op zijn gemak voelt. Uiteraard zullen wij met alle zorg uw medewerkers begeleiden, zodat het beoogde resultaat goed en snel zal worden behaald.

Daarnaast is Re-integratie Centrum Westland altijd op zoek naar extra werkzaamheden voor onze re-integratie werkplekken. Heeft u eenmalige of langdurige opdrachten met werkzaamheden die u zou willen uitbesteden? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.